Contact

GET IN TOUCH

We zijn een organisatie die een platform biedt voor sociale, creatieve, maatschappelijke initiatieven en organisaties die sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het platform is een open source van ideeën en initiatieven waarbij gedeeld wordt, gericht op groei en ontwikkeling.

 

Wil jij meer weten over onze divisies of heb je zelf een leuk idee? En heb je daarbij hulp nodig? Wij ondersteunen je graag en willen graag kennis met je maken!

CONTACTFORMULIER

 
 
 
Ik wil meer weten
Ik heb een vraag
Ik heb een goed idee!
 
 

Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer, klik hier voor een reisadvies/ Bij ons kan je gratis parkeren als je met de auto komt

MEESTEREN FOUNDATION

 

Korte FILOSOFIE

Meesteren is een platform voor creatieve, sociaal-maatschappelijke initiatieven waarbij de universele levensfilosofie van de toekomst gebaseerd op eenheid, in plaats van 'ieder voor zich' wordt bekrachtigd.

 

Meesteren wil laten zien dat samenwerking tot in alle facetten van de maatschappij in de praktijk is toe te passen en bevordert deze samenwerking door het matchen van zowel personen als organisaties die een coöperatieve instelling hebben. Meesteren is een 'werkwoord' en is het toonbeeld van de perfecte combinatie van idealisme en nuchtere daadkracht. Lees meer...

BEZOEKADRESSEN

M3.0 – CAKE.NL

Dorpsweg 41a

3082 LB Rotterdam

 

M5.0 – ODEON

Gouvernestraat 56

3014 PP Rotterdam

 

M6.0 – Brandspuit

Sikkelstraat 37

3075 CK Rotterdam

 

M7.0 – ANTONIUS - HeadQuarters

Groene Tuin 1

3078 KA Rotterdam

 

M8.0 – CHEFARO

Keileweg 8

3029 BS Rotterdam

 

POSTADRES

Postbus 51169

3007 GD Rottedam

 

 

 

Email:

contact@meesteren.org

SOCIAL MEDIA